magyar

Mi az a CC Pool?

A CC Containershez tartozó CC Pool-rendszer egy olyan bérleti megoldás, amely tartalmazza a javítást és a karbantartást is. A felhasználók a CC-től rendelik meg az alaposzlopokat és a polcokat, ezt követően szabadon cserélhetnek CC-elemeket a beszállítóikkal és/vagy ügyfeleikkel.
Ha bármelyik alaposzlop vagy polc sérült, akkor a javítási és karbantartási szerződés értelmében
elvihetik egy CC-raktárba és kicserélhetik azokat ép elemekre. Kétféle bérleti modellünk van: Hosszú távú bérlés (HTB) és rövid távú bérlés (RTB).

CC Pool image

A Poolban történő részvétel előnyökkel jár

A pool-rendszer résztvevőjeként nem kell foglalkoznia a szállítási elemek karbantartásával vagy javításával, és nem kell olyan elemeket sem tárolnia, amelyekre nincs szüksége. A termékeket újracsomagolás nélkül szállíthatja, és a folyamat végén nincs hulladék sem.

 • Szabványosított: könnyű tervezés és cserék a partnerek között
 • Megosztás: nincs újracsomagolás, nincs probléma a tulajdonjoggal kapcsolatban
 • Fenntartható: újrafelhasználható, nincs hulladék

A CC funkcionális szállítási termékeket biztosít minden raktárban

A CC Pool résztvevőjeként egész Európában hozzáférhet a CC raktárhálózatához. A CC fenntartja saját raktárhelyeit, és az ágazat többi szereplőjével együttműködve a lehető legtöbb területet fedjük le a könnyen elérhető telephelyekkel. A CC Containers elérhetőségét a hálózat egészében kezeljük, és gondoskodunk a javításokról is. Ha sérült elemeket ad le egy cserehelyen, azonnal kap egy ép elemet cserébe.

A CC a következőkről gondoskodik:

 • A raktárhálózat fenntartása egész Európában
 • A szállítási elemek minőségének és elérhetőségének kezelése
 • A szállítási elemek gyors javítása
CC_Container_new_label

A Container Centralen örömmel venné, ha részt venne a CC Pool-rendszerben

Ha szeretne részt venni a CC Pool-rendszerben, akkor regisztráljon CC-bázishelyet a CC Pool rendszerében egy 6 eurós licencdíjért, amint a bázishely megfelel a CC technikai követelményeinek. Egy további évi 4,42 eurós pool-rendszerdíjat számítunk fel, de a bázishelyekre is annyi polcot regisztrálhat, amennyire szüksége van.

A CC öt polc regisztrációját javasolja bázishelyenként. 2109-ben a polcok CC Pool-rendszerben történő bevezetése költségmentes, így csak a polconként fizetendő, évi 0,98 euró összegű polcokra vonatkozó pool-rendszerdíjat kell kifizetnie. Emellett a polcok CC Pool-rendszerbe történő bevezetése segít növelni a polckvótáját is. További részletekért kérjük, hogy lépjen kapcsolatba a Container Centralennel.

Minőségi követelmények* a tárolók CC Pool-rendszerbe történő regisztrálásához:

 1. Az alap súlya: 15-23 kg
 2. A beálló kerekek oldalán lévő, elülső felszerelésű horog
 3. Méretek: 1350 mm x 565 mm

*) abban az esetben, ha a tároló nem felel meg a fenti paramétereknek, a speciális díj nettó 30 euró lesz a selejtezéshez.

 

Download: CC Pool Magyar 

Example CC One in Tj

A CC Pool rendszer minőségi javítása

2019 Javítási kvóta év

A CC Container polcokon megállapított kvótarány a 2019-es javítási kvóta évre (2019. március 1. – 2020. február 29.) – 20%. Ez azt jelenti, hogy ha szerződés szerint 100 polccal rendelkezik egy teljes évre, 20 db polcot adhat be javításra az ingyenes javítási szolgáltatásunk keretében.

A javítási kvóta év az ún. Pool fee-t (éves szolgáltatási díjat) tartalmazó szerződések esetében március 1-jétől február végéig tart. A határozott idejű bérleti szerződések (éves vagy szezonális bérleti szerződés) esetében a kvóta a szerződéses időszakra időarányosan érvényes.

Repair quota 2019

Mennyi javítási kvótám maradt?

A LogLink rendszeren keresztül bármikor ellenőrizhető a fennmaradó javítási kvóta, azaz hány darab polcot lehet még ingyenesen beadni javításra a jelenlegi javítási kvóta évben. Amennyiben nem rendelkezik hozzáféréssel a CC Log Link rendszerhez, vegye fel a kapcsolatot a CC Ügyfélszolgálattal.

CC Loglink

Milyen lehetőségeim vannak növelni a kvótát?

Amennyiben több polcot szeretne beadni javításra, mint azt a szolgáltatásunk ingyenesen biztosítja, két lehetőség áll rendelkezésére:

 1. Egyeztesse le partnerével, aki szintén CC ügyfél, hogy az ő teljes vagy részleges kvotáját átvehesse, a LogLink rendszeren belül igénybe vett kvóta transzfer szolgáltatásunk segítségével.
 2. Béreljen több polcot vagy regisztráljon be több polcot a Pool Fee rendszerbe.

Amennyiben nem szeretne a fenti lehetőségekkel élni, a kvótát túlhaladó polcok javítási költsége € 5,00/ polc.

Hogyan lehet kiszámolni a fennmaradó kvótát?

Kvótaarány (20%) megszorozva a szerződésen szereplő polc számmal, megosztva a szerződés időtartamával (legfeljebb egy év).

Example of how the repair quota works

Downloads

Kérjük, vegye figyelembe, hogy magyar nyelven nem tudunk teljes körű támogatást nyújtani. Mindent megteszünk, hogy segítséget nyújtsunk angol, német, lengyel, holland, francia, spanyol, olasz vagy dán nyelven.